Azemi: Trishtuese me i pa institucionet e vendit në dorën e kujt janë mbet, gjynah me pa Gjilanin në këtë derexhe!

Gjilan – Asnjëherë nuk e kam përkrah ikjen nga Kosova, por ama kur sheh çfarë mentaliteti udhëheq me shtetin dhe me Komunën, pernime të krijon pasiguri, neveri e mllef, zhgënjim e zemërim ka shkruar Ardian Azemi.

Postimi i plotë:

Anëtarët e Kuvendit Komunal në Gjilan, a janë tu i marrë pagat apo jo?
A ka thanë ministri Murati që nuk ka paga për ata që nuk punojnë?
Sinqerisht, trishtuese me i pa institucionet e vendit në dorën e kujt janë mbet. Asnjëherë nuk e kam përkrah ikjen nga Kosova, por ama kur sheh çfarë mentaliteti udhëheq me shtetin dhe me Komunën, pernime të krijon pasiguri, neveri e mllef, zhgënjim e zemërim. Gjynah me pa Gjilanin në këtë derexhe!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS