RCCOLA

Azemi: Komuna e Gjilanit me ekonominë më të dobët në Kosovë

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Aspak befasuese, të paktën jo për neve që e kemi ditë dhe kemi paralajmërua për rrezikun që i kanoset Gjilanit nga një mendësi politike që sot qeverisë me komunën tonë ka shkruar Ardian Azemi nga AAK.

Postimi i plotë:

Eco Higjiena

Nuk qeveriset komuna nga adoleshentë inatçorë të pa dijshëm, pa përvojë e servilë.
Prandaj nuk habitemi që Gjilani prinë edhe me ikjen e të rinjve, të cilët kishin pritje të mëdha nga partia në pushtet lokal e qendror, e në fund e kuptuan se janë mashtruar, tradhtuar e keqpërdorur deri në ekstrem.

As skeptikët më të mëdhenj nuk e kanë pritur se Gjilani ka me degradu deri në këtë nivel. Shumë keq!