Azemi: E kanë bërë katrahurë Gjilanin gjithkah që shikon, Komuna më e pazhvilluar ka mbetur

Gjilan – Nga një Komunë e cila pati nis hovshëm zhvillimin e ndërtimin, pushteti axhami e ka shndërrua në një Komunë të pluhurosur, një qytetet të pakapërcyeshëm nga toka. Leni pallavrat. Jeni totalisht të paaftë, përveç injorantë ka shkruar Ardian Azemi nga AAK-ja.

Postimi i plotë:

Pushteti në Gjilan mburret për rritjen e të hyrave nga tatimi në pronë.
Qytetarët e Gjilanit gjithmonë kanë qenë taksapagues të rregullt, më të rregullt se kudo e kurdo. Shtrohet pyetja; çka i ka ofru pushteti qytetarit të Gjilanit për shkak se ai po i paguan tatimet ndaj shtetit?
Po të isha në vendin e pushtetarëve të Gjilanit e me gjitha këto skandale e pa asnjë punë të hajrit dhe me shumë zvarritje, më kish ardhë marre me dalë e me folë për taksat e tyre.
Gjilanin e ka mashtru pushteti i sotëm lokal e qendror. Qeverisja lokale, koalicioni qeverisës është totalisht i paaftë për të ofruar zhvillim e zgjidhje për shumë tema, ndërsa pushteti qendror e ka tradhtuar besimin e gjilanasëve, e mbi 30 mijë gjilanasëve.
E kanë bë katrahurë Gjilanin gjithkah që shikon. Komuna më e pazhvilluar ka mbetur. Nga një Komunë e cila pati nis hovshëm zhvillimin e ndërtimin, pushteti axhami e ka shndërrua në një Komunë të pluhurosur, një qytetet të pakapërcyeshëm nga toka.
Leni pallavrat. Jeni totalisht të paaftë, përveç injorantë!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS