Fundamenti

Austria arreston narko –dilerët serbo-shqiptarë

/ 1 minutë lexim

Vjenë,- Policia austriake në Korushkë ka kumtuar se ka bandën serbo-shqiptare të narko- dilerëve, njoftojnë medie të Beogradit.

Tri kilogramë kokainë, siç theksohet në kumtesën e policisë, “të cilësisë më të mirë” me vlerë dy milionë euro, janë konfiskuar

Komandant policisë në Korushkë Volfgang Raheger ka thënë se nga fillimi deri në mesin e kësaj jave janë arrestuar gjashtë persona. Banda, të cilën e udhëheq një shtetas nga Serbi 36 vjeçar, është e vendosur në Filah. Edhe vëllai i tij 34 vjeçar ishte i “punësuar” në bandë.

Eco Higjiena

Një shtetas tjetër i Serbisë ua kishte lënë në dispozicion banesën për ta vendosur mallin.

Dy shqiptarë që jetojnë në Itali kanë qenë ndërmjetës e korrier për transport ka qenë një shtetas belg me origjinë nga Kosova. Ai e ka sjellë drogën në Austri me veturë nga Gjermania.

Të gjithë të arrestuarit kanë qenë të njohur për policinë. Të dyshimtit kanë pranuar pjesërisht fjalësin por mohojnë disa nga akuzat dhe fajësojnë njëri tjetrin./koha.net/