Asfaltohet segmenti në dalje të Gjilanit, në drejtim të Bujanocit

Gjilan – I njohur si segmenti rruga e Bujanocit, më në fund është asfaltuar me shtresën e parë, kurse shtresa e dytë dhe e tretë pritet të kryhen në pranverë.

Pas vonesave të shumta më në fund është asfaltuar shtresa e parë e rrugës, në segmentin në drejtim të Bujanocit.

Kjo rrugë ka shkaktuar shumë pengesa në komunikacion dhe ka penguar bizneset dhe të tjerët, që janë ndodhur afër rrugës, ku janë zhvilluar punimet.

Ndryshe rruga është asfaltuar vetëm deri tek “Swis Clinica” dhe është vetëm shtresa e parë, ndërsa shtresa e dytë dhe e tretë pritet të kryhen në pranverë./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS