Asfaltohet rruga “7 Shtatori” tek lagjja “Kodra e Dëshmorëve”

Gjilan – Ka përfunduar edhe asfaltimi i shtresës së dytë i kësaj rruge, ndërsa së shpejti do të filloj projekti i radhës ndriçimi publik i kësaj rruge dhe asfaltimi i katër rrugicave të vetme që kanë mbetur pa u trajtuar në këtë lagje ka shkruar Avdyl Jerliu.

Postimi i plotë i Avdyl Jerliut

Një faleminderit të veçantë për banorët që bashkëpunuan ngushtë me operatorin punëkryes. Falënderim i veçantë për Kryetarin e Komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri, nënkryetarin z. Arbër R. Ismajli për mbështetjen e projekteve të lagjes Kodra e Dëshmorëve, respektivisht rruga 7 Shtatori. Faleminderit edhe për Drejtorin e Drejtorisë së Shërbimeve Publike z. Naser Korça për bashkëpunimin e sinqertë me përfaqësuesit e lagjes në të mirë të përfundimit të këtij projekti. Së shpejti do të filloj projekti i radhës ndriçimi publik i kësaj rruge dhe asfaltimi i katër rrugicave të vetme që kanë mbetur pa u trajtuar në këtë lagje.
#bashkëiadalim

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS