Artitekti Naser Morina doktoron në Fakultetin e Ndërtimtarisë në Sarajevë të Bosnjës e Hercegovinës

Arkitekti e profesori i SHMT “Memet Isai” në Gjilan me sukses ka mbrojtur doktoraturën në Universitetin e Sarajevës me temën “Hulumtimi i shkaqeve të dëmtimit të urave të betonit në rrugët shtetërore të Republikës së Kosovës, si dhe ndërmarrja e masave për minimizimin e tyre”

Arkitekti Morina ishte përgatitur që në vitin e kaluar të përfundon me doktoraturën por për shkak të Pandemisë COVID 19 i ishte anuluar
“Pas një punë tri vjeçare për shkak problemeve të ndryshme e në veçanti për shkak pandemisë më në fund po e realizoj një ëndërr të përvetësosh dijen dhe të doktorosh në Universitetin e Sarajevës pranë arkitekteve me nam evropian e botëror për mua është një nderë i veçantë dhe shpresoj se tërë dijen time do ta shprehi në shtetin tim për të mirën e infrastrukturës dhe popullit të Kosovës” ka bërë të ditur doktori i arkitekturës Naser Morina

Doktori Morina ka falënderuar të gjithë ata që janë gjendur përkrah tij në të gjitha
poret e jetës
“Së pari kisha me falënderua familjen time e cila në çdo aspekt më kanë përkrah pa rezervë, mentorin prof. Muhamet Zllatarin, Dr, Samir Dolarevicin, Dr. Mustafa Hrasnicën Dr. Sylejman Dakën Dr. Emeritus Munir Jahicin, kolegët nga fakulteti i ndërtimtarisë në Sarajevë, departamentin e rrugëve të federatës së Bosnjës po ashtu departamentin e infrastrukturës rrugore në Prishtinë, zyrën e BE në Prishtinë si dhe gjithë stafin e SH.M.T “Memet Isai”në Gjilan pa të gjithë këta njerëz të cilët kontribuuan për sukseset e mia nuk do të ja kisha dalur andaj nga zemra ju jam mirënjohës për kontributin e tyre”

Prof.dr, Naser Morina ka një apel për të gjithë qytetarët e Gjilanit e Kosovës
“Kontribuoni për të mirën e familjes suaj për shtetin e Kosovës ky vend është i yni dhe ne duhet të kontribuojmë për të mirën e shtetit tonë për një ardhmëri të lumtur të qytetarëve tanë”

Morina gjer më tani ka përcjellë shumë simpoziume me karakter evropian e botëror andaj qytetit të Gjilanit dhe shtetit të Kosovës po i bashkëngjitet edhe një doktorë i ndërtimtarisë dhe për këtë jemi krenar./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS