Arta Haziri – Nuhiu nënkryetare e AAK-së në Gjilan

Gjilan – Tani e tutje, angazhimi im shtesë në institucionet komunale, si dhe marrja e përgjegjësive shtesë në AAK në dy nivelet, në atë lokal dhe në nivel vendi, përveç se më obligojnë, edhe më motivojnë të dyfishoi angazhimin tim gjithnjë në interes të qytetarëve. Bashkërisht do t’ia dalim ta bëjmë Gjilanin dhe Kosovën një vend interesant për të jetuar e punuar ka shkruar Arta Haziri – Nuhiu.

Këshilli Drejtues i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), dega në Gjilan, dhe kryetari i degës, Rexhep Kadriu, në mbledhjen e parë të KD-së, më dhanë besimin që të jem nënkryetare e aleancës në Gjilan. Ju jeni të informuar saktësisht me angazhimin tim të deritashëm në strukturat e AAK-së ka shkruar Arta Haziri – Nuhiu.

Tani e tutje, angazhimi im shtesë në institucionet komunale, si dhe marrja e përgjegjësive shtesë në AAK në dy nivelet, në atë lokal dhe në nivel vendi, përveç se më obligojnë, edhe më motivojnë të dyfishoi angazhimin tim gjithnjë në interes të qytetarëve. Bashkërisht do t’ia dalim ta bëjmë Gjilanin dhe Kosovën një vend interesant për të jetuar e punuar ka shkruar Arta Haziri – Nuhiu./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS