Arrestohet personi i kërkuar me urdhëresë të Gjykatës

Viti – Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Stacioni Policor Viti me datën 04.11.2022 në kuadër të planit operativ për realizim të urdhëresave gjyqësore ka arrestuar personin e kërkuar Shqiptar Kosovar B.S. (1988).

Ai ishte i kërkuar në bazë të dy urdhëresave të lëshuar nga Gjykata Themelore Gjilan me dënim burgimi prej një (1) vit e dhjetë (10) ditësh për veprat penale “Vjedhje e rëndë” dhe “Hyrje në sistemin kompjuterik”.

Pas përfundimit të procedurave i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.
Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan do të vazhdojë me realizimin e urdhëresave ndaj personave që ende nuk i janë përgjigjur thirrjes së gjykatave/.rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS