Uji Dea

Arrestohet i dyshuari për “Kanosje”, dërgohet në burg

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Njësiti i Hetimeve të Stacionit Policor Gjilan si rezultat i një pune mirë të organizuar operacionale dhe veprimeve të shpejta hetimore ka arritur që me datën 16.05.2024 përmes rrugëve të veçanta hetimore me urdhëresë të lëshuar nga Gjyqtari i Procedurës Paraprake, në bashkëpunim me njësinë e hetimeve Rajonale në Gjilan- kanë arritur ta lokalizojnë dhe arrestojmë të dyshuarin M.G.(1983) në Prishtinë.

Më datë 15.07.2023 i dyshuari M.G. (1983) ishte arratisur nga qendra korrektuese në Gjilan dhe nga ajo kohë dhe deri më sot i dyshuari përmes telefonit dyshohet se e ka kanosur ish bashkëshorten dhe vllaun e saj ku janë hapur dy raste “Kanosje” .

Pas arrestimit është bërë kontrolluar në trup i dyshuari dhe te i njëjti është gjete se me vete kishte edhe një sasi te dyshuar narkotike (e cila dyshohet te jete hashash me peshe te përgjithshme prej 38.92 gr.).

Hidromorava

Pas intervistimit të të dyshuarit me urdhrin e Prokurorit të Prokurorisë Themelore në Gjilan i dyshuari është ndalur në mbajtje për 48 orë.

Ndaj të dyshuarit rëndojnë tri vepra penale :

  1. Arratisje nga Burgu
    2.Kanosje
  2. Kanosje
    Rastet veç e veç me Kallëzim penal dërgohet në Prokurorin e shtetit Gjilan njoftoi Ismet Hashani./rajonipress/