ARKATANA

Arrestime në Stanqiq e “Dheu i Bardhë”, kërkoheshin nga Gjykata e Gjilanit

/ 1 minutë lexim
KKVITI

Gjilan – Në dy raste të ndara policia e Kosovës ka arrestuar një person tek pika kufitare “Dheu i Bardhë” dhe një tjetër në Stanqiq të Gjilanit.

Në pikën kufitare “Dheu i Bardhë” ë bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata, është arrestuar një mashkull kosovar dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit.

ARKATANA

Edhe në Stanqiq në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata është arrestuar dhe dërguar në vuajtje të dënimit i kërkuari mashkull kosovar njoftoi policia e Kosovës./rajonipress/