Hidromorava

Arrat ndihmojnë në ruajtjen e kujtesës

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Shkencëtarët thonë se konsumimi i përditshëm i arrës ndihmon në parandalimin e sëmundjes së humbjes së kujtesës.

Në një studim të realizuar nga studiuesit e Institutit të New Yorkut theksohet se kur nuk konsumohet arra kemi humbje të dukshme në kontrollin e ndjenjave, të kujtesës dhe të mësuarit.

RCCOLA

Sipas rezultateve, vitamina E dhe flavonoidet që gjenden tek arra ndihmojnë në shkatërrimin e radikaleve të lira të dëmshme të cilat shkaktojnë sëmundjen e sklerozës.