Mobi Casa

Arifi inspekton punimet në Gërmovë dhe Pozheran

/ 2 minuta lexim

Viti – Frytet e qeverisjes së mirë të Partisë Demokratike të Kosovës dhe kryetarit Arifi po shihen e po preken. Prandaj ky është një tregues i mirë për cilësinë e qeverisjes të cilën e ofron kandidati ynë për kryetar thuhet në njoftimin e shërbimit për informim të PDK-së dega në Viti.

Kryetari i komunës së Vitisë zoti Nexhmedin Arifi, në shoqëri të Nënkryetarit të komunës, Abdyl Bajrami, Shefit të Administratës , Besim Halimi dhe drejtorit të Drejtorisë së Arsimit , Fehri Qerimi, sot inspektuan punimet në fshatin Gërmovë, fshat ky në të cilën është duke u implementuar projekti i kanalizimit.

Me këtë rast kryetari Arifi theksoi se projekte të tilla të cilat janë në shërbim të përmirësimit të jetës së qytetarëve të këtij lokaliteti në veçanti, e të gjithë banorëve të komunës së Vitisë në përgjithësi, do të vazhdojnë edhe në mandatin e ardhshëm.

UBT

Gjithashtu Arifi inspektoi edhe asfaltimin e rrugës në Pozheran, projekt ky i cili është në shërbim jo vetëm të qytetarëve të Pozheranit, por edhe të lokaliteteve të tjera gjithandej nëpër komunën e Vitisë dhe më gjerë.

Frytet e qeverisjes së mirë të Partisë Demokratike të Kosovës dhe kryetarit Arifi po shihen e po preken. Prandaj ky është një tregues i mirë për cilësinë e qeverisjes të cilën e ofron kandidati ynë për kryetar thuhet në njoftimin e shërbimit për informim të PDK-së dega në Viti./rajonipress/