Fidanishtja

Arifi e Mujota premtojnë mbështetje për “Vineksin” e Vitisë

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Kandidati për kryetar nga radhët e PDK-së, dega në Viti, Nexhmedin Arifi, bashkë me ministrin e Infrastrukturës dhe Telekomunikacionit, Fehmi Mujota, i shoqëruar dhe nga deputeti dhe anëtari i kryesisë qendrore të Partisë Demokratike të Kosovës, Zenun Pajaziti, vizituan ndërmarrjen e mirënjohur Vineks në Viti.

Mobi Casa

Në këtë takim të ngrohtë e miqësorë Ministri Mujota bashkë me Kryetarin Arifi u premtuan menaxhmentit të kësaj ndërmarrjeje mbështetje të vazhdueshme institucionale në mënyrë që kjo ndërmarrje t`i rrisë kapacitetet e saja prodhuese. /rajonipress/