Arbëria ka VETËVENDOSUR

Në vazhdën e takimeve falënderuese me qytetarë dhe struktura tona, vizituam lagjen Arbëria, ku përveç mirëpritjes gjetëm mobilizim të jashtëzakonshëm për fitoren e madhe të 14 nëntorit.

Një zë i ri e udhëheqje e re, do ta ndërroj logjikën e qeverisjes komunale pas 14 nëntorit. Bashkë do të qeverisim për të mirën e përbashkët.

#përtëgjithalagjet
www.albanhyseni.com

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS