Arbër Ismajli nuk ndalet, merr besimin edhe nga nëndegët në Malishevë dhe Capar

Gjilan – Gjithandej, nëpër nëndegë po shihet një gatishmëri e madhe për mobilizim, dhe për vazhdimin e besimit në qeverisjen tonë të përbashkët ka shkruar Arbër Ismajli.

Postimi i plotë i Arbër Ismajlit

Të dashur qytetarë,
Në vizitën e sotme nëpër nëndegët e Malishevës së Epërme, Malishevës së Poshtme dhe Caparit, bashkë me strukturat e partisë, takuam kryesitë e këtyre nëndegëve, për tu koordinuar për një proces të përbashkët i cili na pret. Në këtë mënyrë, diskutuam për vazhdimin e alternativës më të mirë që do ta kenë qytetarët e Gjilanit, për kandidatin për kryetar, si dhe për intelektualët më të mirë që do t’i kenë alternativë zgjedhjeje për asamble komunale, asamble e cila është organi më i lartë i Komunës dhe përfaqësimit të zërit qytetarë. Gjithandej, nëpër nëndegë po shihet një gatishmëri e madhe për mobilizim, dhe për vazhdimin e besimit në qeverisjen tonë të përbashkët.
#bashkëiadalim

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS