Arbër Ismajli nuk dorëzohet, ka një mesazh për përkrahësit, aktivistët dhe strukturat e LDK-së

Gjilan – Duke qenë krenar me rrugëtimin tonë për Gjilanin, dhe duke ndier përgjegjësinë e madhe që kemi për të sotmen e të ardhmen, do të vazhdojmë rrugëtimin tonë për të mirën e bashkëqytetarëve ka shkruar Arbër Ismajli.

Postimi i Arbër Ismajlit

Dëshirojë t’ju falënderoj të gjitha strukturave, nëndegëve, aktivistëve e qytetarëve, për angazhimin tuaj serioz për t’i dalë në pah proceseve të përbashkëta që po na presin për të tashmen dhe të ardhmen e vendit tonë. Gëzimi, krenaria dhe dashuria për të punuar me qytetarët deri më sot, na bëri të krijojmë idealin e përbashkët që qytetarët e Gjilanit të kenë vlerë të shtuar në një shoqëri moderne.

Përgëzoj, uroj dhe u jam thellësisht mirënjohës strukturave, aktivistëve e qytetarëve për bashkëpunimin konstruktiv dhe me vlerë që kemi instaluar për interesin e përbashkët publik.

Urime kryetarit Lutfi Haziri, strukturave dhe bashkëqytetarëve për këtë proces!
Urime, Lutë. Të priftë e mbara!

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS