Arben Mehmeti i LDK-së, e uron LVV

Gjilan – Urime fituesit të zgjedhjeve LVV-së, duhet të mësohemi të pranojmë vullnetin e qytetarëve si do që të jetë ai sepse kjo e identifikon Gjilanin si një qytet me traditë demokratike ka shkruar Arben Mehmeti.

Postimi i plotë i Arben Mehmetit

Urime rezultati i zgjedhjeve Gjilan!
Procesi ka qenë mirë i organizuar nga KKZ-ja,me vërejtje të vogla teknike dhe që identifikon Gjilanin si një komunë me traditë në organizim të mirë të zgjedhjeve.

Poashtu edhe institucionet tjera Prokuroria, Policia,institucionet lokale etj, kanë kryer obligimet e tyre në mënyrën më të mirë konformë përgjegjësive të tyre!

Urime fituesit të zgjedhjeve LVV-së, duhët të mësohemi të pranojmë vullnetin e qytetarëve si do që të jetë ai sepse kjo e identifikon Gjilanin si një qytet me traditë demokratike.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS