Apeli i Muhamet Suliqit: Mos e keqpërdorni ujin, kujdes me pajisjet sanitare

Gjilan – Duke shpresuar në përmirësimin e gjendjes pas injektimit të ujit nga të gjitha puset që i kemi hapur, edhe njëherë ju falënderojmë për mirëkuptimin që keni treguar deri më tani. Kompania ju fton që mos të keqpërdoret uji, të keni kujdes me pajisjet sanitare mos të rrjedhin pa nevojë, nëse hasni ne rrjedhje ju lusim që t’i raportoni ato në kompani ka thënë Muhamet Suliqi drejtor ekzekutiv në “Hidromorava”.

Njoftimi i plotë
KRU “Hidromorava” sh.a. Gjilan
14.12.2019
NJOFTIM
Të nderuar konsumatorë!
Ju njoftojmë me sasinë e ujit me të cilën momentalisht jemi duke furnizuar konsumatorët:
• FPU Përlepnicë : 17 l/s
• Guri i Hoxhës: 30 l/s
• FPU Velekincë: 64 l/s
• Baja: 20 l/s
• Puset nr. 1 dhe 2 te FSK-ja: 16 l/s

Ju njoftojmë po ashtu se punët teknike janë kryer edhe te pusi nr. 3 te Kazerma e FSK-së, ka mbetur vetëm injektimi i ujit në rrjetin primar, ku së bashku të tre puset do të shtojnë kapacitetin e furnizimin mbi 25 l/s.

Në lagjen Fidanishte kemi bërë hapjen e dy puseve të cilat shumë shpejtë do të lidhen në rrjetin kryesorë të qytetit.

Përkeqësimi i furnizimit me ujë ka ardhur për shkakun se niveli i ujit në Liqenin Akumulues në Përlepnicë ka rënë në nivelin minimal dhe sasia e ujit që mund të merret nga akumulacioni është 17 l/s. Fatkeqësisht nuk kemi të reshura atmosferike që do të mund të përmirësonin gjendjen e furnizimit me ujë. Në kushte normale FPU Përlepnicë së bashku me Gurin Hoxhës kapacitetin furnizues e kanë 200 l/s ndërsa momentalisht janë duke furnizuar me 37 l/s.

Duke shpresuar në përmirësimin e gjendjes pas injektimit të ujit nga të gjitha puset që i kemi hapur, edhe njëherë ju falënderojmë për mirëkuptimin që keni treguar deri më tani.
Kompania ju fton që mos të keqpërdoret uji, të keni kujdes me pajisjet sanitare mos të rrjedhin pa nevojë, nëse hasni ne rrjedhje ju lusim që t’i raportoni ato në kompani.

Të gjithë konsumatorët që kanë nevojë për furnizim me autocistern mund të drejtohen pranë Zyrës për Konsumatorë në administratën qendrore ose përmes numrave tanë të telefonit. Për shkak të sigurisë ujin e autocisternave mos e përdorni për pije por vetëm për sanitari.
Më poshtë e gjeni të bashkangjitur orarin e reduktimeve të ujit.
Menaxhmenti i KRU “Hidromorava” Sh.A, Gjilan
Departamenti Teknik
www.kru-hidromorava.com
[email protected]
Tel: 0280-326-980, Mob: 044-983-071, Kujdestaria: 044-719-813

Orari i reduktimeve

E Hene
_____________________________________________________________
Vendbanimet Koha e ndërprerjes se ujit
_____________________________________________________________
-Velekince, 10:00-15:00
-Arberi, 10:00-15:00
-Zabel, 10:00-15:00
-rr.Mulla Idrizi, 10:00-15:00
-Lagjja Iliria, 10:00-15:00
-Qenar Qeshmja, 10:00-15:00
-rr. Lidhja e Prizerenit, 10:00-15:00
-Dheu i Bardhe 10:00-13:00

Kjo ndërprerje e ujit behet për shkak te furnizimit me ujë ne lagjet “Dardania I-II “, Rr. “Pajazit Ahmeti” , Rr. “Prishtines” dhe Rr. “Fehmi Agani”
-Dheu i Bardhe ( ne pikat e nalta) do te ketë ujë 13:00-15:00
________________________________________________________________________

E Marte
________________________________________________________________________
– Pjesa qe do te furnizohen me ujë prej Rezervuarit ne Kodrën e dëshmorëve do te mbesin pa ujë, 10:00-15:00
– Velekince, 10:00-15:00
-Xheladin Kurbaliu 10:00-15:00

Kjo ndërprerje e ujit behet për shkak te furnizimit me ujë ne lagjet “Bregu i Djegun “, Rr. “Gazmend Zajmi” , Rr. Arberi te Fermat
_____________________________________________________________

E Mërkurë
_____________________________________________________________
Vendbanimet Koha e ndërprerjes se ujit
_____________________________________________________________
-Velekince, 10:00-15:00
-Arberi, 10:00-15:00
-Zabel, 10:00-15:00
-rr.Mulla Idrizi 10:00-15:00
-Lagjja Iliria, 10:00-15:00
-Qenar Qeshmja, 10:00-15:00
-rr. Lidhja e Prizerenit 10:00-15:00
-Dheu i Bardhe 10:00-13:00

Kjo ndërprerje e ujit behet për shkak te furnizimit me ujë ne lagjet “Dardania I-II “, Rr. “Pajazit Ahmeti” , Rr. “Prishtines” dhe Rr. “Fehmi Agani”
-Dheu i Bardhe ( ne pikat e nalta) do te ketë ujë 13:00-15:00
________________________________________________________________________

E Enjte
________________________________________________________________________
– Pjesa qe do te furnizohen me ujë prej Rezervuarit ne Kodrën e dëshmorëve do te mbesin pa ujë, 10:00-15:00
– Velekince, 10:00-15:00
-Xheladin Kurbaliu 10:00-15:00

Kjo ndërprerje e ujit behet për shkak te furnizimit me ujë ne lagjet “Bregu i Djegun “, Rr. “Gazmend Zajmi” , Rr. Arberi te Fermat
_____________________________________________________________

E Premte
_____________________________________________________________
Vendbanimet Koha e ndërprerjes se ujit
_____________________________________________________________
-Velekince, 10:00-15:00
-Arberi, 10:00-15:00
-Zabel, 10:00-15:00
-rr.Mulla Idrizi, 10:00-15:00
-Lagjja Iliria, 10:00-15:00
-Qenar Qeshmja, 10:00-15:00
-rr. Lidhja e Prizerenit, 10:00-15:00
-Dheu i Bardhe 10:00-13:00

Kjo ndërprerje e ujit behet për shkak te furnizimit me ujë ne lagjet “Dardania I-II “, Rr. “Pajazit Ahmeti” , Rr. “Prishtinës” dhe Rr. “Fehmi Agani”
– Dheu i Bardhe ( ne pikat e nalta) do te ketë ujë 13:00-15:00
______________________________________________________________________

E Shtune
________________________________________________________________________
– Pjesa qe do te furnizohen me ujë prej Rezervuarit ne Kodrën e dëshmorëve do te mbesin pa ujë, 10:00-15:00
– Velekince, 10:00-15:00
-Xheladin Kurbaliu 10:00-15:00

Kjo ndërprerje e ujit behet për shkak te furnizimit me uje ne lagjet “Bregu i Djegun “, Rr. “Gazmend Zajmi” , Rr. Arberi te Fermat
_____________________________________________________________

Reduktimet vazhdojnë çdo dite ne:
-Penden e Perlepnices prej orës 21:00-06:00
– Burimi Baja 00:00-06:00
Reduktimet ne fshatra vazhdojnë si me pare,
– Perlepnice, 10:00-15:00
-Shillove, 10:00-15:00
-Shillove e Muhaxhereve, 10:00-15:00
-Kmetoc 10:00-15:00

Vërejtje:

Konsumatoret te cilët nuk do te kenë ujë mund te furnizohen me autocisterne te ujit, e cila do te jete ne disponim brenda 24:00 h.

Plani i reduktimit mund te ndryshoj varësisht gjendjes se nivelit ne Penden e Perlepnices dhe shtimit te kapacitetit te ujit nga puset qe janë duke u punuar.

Departamenti Teknik
_______________________
KRU Hidromorava, SH.A. Gjilan

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS