Mobi Casa

Ambasadori i Finlandës informohet për projektet që po realizohen në Gjilan

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Për vizitë në Gjilan ka qëndruar ambasadori i Finlandës në Kosovë, Matti Nissinen, i cili është prit nga kryetari i komunës Alban Hyseni dhe nënkryetarja Leonora Morina Bunjaku.

Hyseni tha se me ambasadorin kanë diskutuar për mundësitë e bashkëpunimit.

Mobi Casa

“Po ashtu, njoftuam ambasadorin për shumë projekte e punë që janë duke u kryer, reformat në ndërmarrjet publike, ndryshimet në sistemin arsimor dhe atë shëndetësor”, tha Alban Hyseni./rajonipress/