Aloe-vera mbron, qetëson, freskon dhe hidraton

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Me arritjen e ditëve të ngrohta, më shumë kohë do të kalojmë në natyrë, lëkura jonë më shumë do të jetë e ekspozuar ndaj diellit, ndërsa që as kafshimet nga insektet nuk do të mungojnë.

Xheli nga aloe-vera qetëson, freskon, përtërin dhe hidraton, kujdeset për lëkurën e thatë dhe atë problematike pas ekspozimit në diell.

Mobi Casa

Vendoseni në lëkurë disa herë në ditë.

Edhe spreji nga aloe-vera ofron freskim afatgjatë dhe momental për lëkurën e ndjeshme, pas ekspozimit në diell, largon qimet dhe qetëson pas kafshimit nga insektet. Sprejin e vendosni në trup nga largësia prej 25 cm. Në lëkurën e fytyrës e vini vetëm atëherë kur sytë i keni mbyllur.