Albin, pse i izolove preshevarët?

Kur e morët këtë vendim për vendosjen e reciprocitetit të targave, a mendove edhe për shqiptarët e Kosovës Lindore? Pse nuk e nxore edhe një vendim të veçantë për shqiptarët e Kosovës Lindore?

Pse kjo popullatë e stërvuajtur tani duhet që të paguaj edhe belatë që ka Kosova me Serbinë?

Është dashur të mendoheni pak më shumë para se të firmosni një vendim të tillë. Ju, as ndryshimet e pakta ligjore që do t’i pajisnin luginasit me dokumente të Kosovës nuk po i bëni. Çka bëni ju është ajo se ua vështirësoni edhe më tutje jetën banorëve të asaj ane. Ne ju votuam dhe ju përkrahëm që sado pak të na i lehtësoni brengat dhe hallet tona të shumta, e jo të na i rëndoni ato.

Kushtrim Kadriu
Lëvizja Vatra

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS