Albin Kurti po investon në Burgje në Gjilan, jo në ekonomi

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Duke parë ndarjen bugjetore të qeverisë së Kosovës për komunën e Gjilani aty shihet qartë së nga 6.2 milion 80% të parave u ndanë në renovimin e burgut të Gjilanit thuhet në reagimin e Lëvizjes “Vatra”.

Për njoftimin publik ky burg nuk është në territorin e Gjilanit por atë të Artanës (Novobërdës) ndërsa paraqitet kundërligjshëm në mjetet bugjetore të komunës së Gjilanit.

RCCOLA

Kjo tregon qartë së Albin Kurti me sejmenët e tij, Gjilanin e shef vetëm si interes për ti marrë votat dhe pastaj për tu tallur me banorët e regjionit tonë duke u lavdëruar se po ndan para për të zhvilluar Gjilanin edhe atë duke rinovuar burgun për kriminelët që bëjnë krime në shtetin Danimarkës.

Faji nuk bie vetëm tek z.Kurti po faji bie direkt tek deputet që i ka votuar Gjilani të cilët jo që nuk e kundërshtuan fare këtë iniciativë por në seancat e kuvendit u panë duke hangar keksa dhe pleskavica.