KKGJILAN

Alban Kryetari kur po e hap ekspozitën me vizatimet tuaja

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Jemi mësuar të shohim kryetarin e komunës së Gjilanit tek sa prezanton një numër të madh të projekteve, me video dhe animacione por në realitet nuk është që kemi parë shumë që ka bërë hapa konkret në teren nga ato projekte gjigande të prezantuarë thuhet në reagimin e Lëvizjes “Vatra”.

Kryetari ndoshta e ka dëshirën dhe iluzionet e mëdha që të punoj por nuk e ka mundësinë ti realizoj ato projekte të bukura dhe ka gjetë mënyrën e lehtë ti krijoj ato në kompjuter.

KKVITI

Kryetarit të komunës i sugjerojmë që punët të bëhen në terren e jo në 3D në kompjuter, vizitim për vizatim ju lutemi që të vizatoni ndonjë metro apo ndonjë pistë të anije kozmike bile shohim projekte interesante, e mos u bëftë asgjë ju mundë ta hapni një ekspozitë në funde të mandatit me gjithë këto vizatime thuhet në reagimin e Lëvizjes “Vatra”.