Alban Hyseni gozhdohet keq nga qytetarët: Merr mësim nga kryetari i Ferizajit

Gjilan – Alban Hyseni ka postuar një shkrim për asfaltimin e një rruge e trotuari, por është komentuar ashpër nga qytetarët. O Kryetar Alban S. Hyseni kap rregulloj hyrjet e Qytetit, rruga e Pasjakit, rruga e Livoqit dhe rruga për Bujanoc mos bo hajgare me qit postime me ka ni kolic asfalt ka shkruar Flakron Sylejmani.

Një postim i Alban Hysenit i shpërndarë nga Komuna e Gjilanit është kritikuar ashpër nga qytetarët.

“Asfaltimi i rrugës, Rregullimi i trotuarit dhe Krijimi i parkingjeve anësore për nevojat e shkollës afër shkollës fillore “Rexhep Elmazi” dhe QMF “Dheu i Bardhë”.
Po punojmë shumë për infrastrukturë cilësore në çdo lokalitet” ky është postimi i Alban Hysenit.

Por qytetarët e kanë parë këtë postim më shumë se hajgare dhe tallje me qytetin e Gjilanit në një kohë kur tri hyrje daljet janë bërë kancer për një regjioin të tërë.

Disa nga komentet e qytetarëve:

Flakron Sylejmani: O Kryetar Alban S. Hyseni kap rregulloj hyrjet e Qytetit, rruga e Pasjakit, rruga e Livoqit dhe rruga për Bujanoc mos bo hajgare me qit postime me ka ni kolic asfallt!

Nexhat Salihu: Shko merr mësim tek kryetari i Ferizajt se si qeveriset një komunë, por për të shkuar atje duhet të kaloni nëpër Livoq të poshtëm dhe aty do të krenoheni me sukseset apo dështimet tua !!!

Avni Mehmeti: Ooo Kryetar Rrugët kryesore shtroj se këto kah 5 metra i shtrojna edhe vet boll me kësi mashtrime

Bekim Fazliu: O kryetar i nderum dil pak shifi rrugët nga Gjilani për Perlepnice. Dhe nga Gjilani për Vti tmerri zotit janë ba edhe sa kohë dot zgjasin këto rrugë kështu

Arsim Haliti: O kryetar dil rregulloj rrugët qe janë hala pa kanalizim e asfalt periferi te qyteti qajo osht suksese për ty.

Fatmır Popovci Salıhu: Në tre anët e keni blloku Gjilanin o berllog tërhiqu se ski lidhje me kryetar.

Hafiz M Rexhepi: O Gjilan hapni sytë kur te VOTONI ..
Merrni mësim me Ferizajin e me kryetarin e Ferizajit

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS