RCCOLA

AKV “Kemajl Azizi” shkëlqen me paraqitjen e tij në festivalin ndërkombëtar në Stamboll të Turqisë

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Viti – Ansambli i Këngëve dhe Valleve “Kemajl Azizi” nga Vitia, është duke marrë pjesë në festivalin ndërkombëtar në Stamboll të Turqisë.

Me këtë rast ata me paraqitjen e tyre kanë mahnitur publikun Turk, duke prezantuar vlerat e mirëfillta të folklorit shqiptarë.

RCCOLA

Përfaqësuesi i këtij ansambli, Arsim Abazi, ka falënderuar komunën e Vitisë, e në veçanti Halitin për mbështetjen e vazhdueshme të ansamblit “Kemajl Azizi”.

Ai shtoi se anëtarët e saj po bëjnë një punë të madhe në paraqitjen e vlerave folklorike shqiptare nëpër botë duke promovuar trashëgiminë kulturore të vendit dhe duke e bërë krenar çdo shqiptarë për thesarin kulturor e artistik që ka ky popull.