Fundamenti

Aktakuza të ngritura për rrëmbim, dhunë në familje dhe një i ndaluar për marrje ryshfeti

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, ka ndaluar për 48 orë, një (1) person dhe ka ngritur katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Gjilan:
Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Me urdhër të prokurorit ka ndaluar për 48 orë, një (1) person të dyshuar për shkak të veprës penale “Marrje e ryshfetit”.

Uji Dea

Aktakuzat: Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur ka ngritur katër (4) aktakuzë kundër katër (4) personave, për shkak të veprave penale:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Rrëmbimi”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Dhuna ne familje”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Lëndim i lehtë trupor”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Sulmi”./rajonipress/