Aktakuza të ngritura për ndotje, degradim, shkatërrim të mjedisit dhe trafikimi me njerëz

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, Gjatë 24 orëve ka ngritur tre (3) aktakuza kundër tre (3) personave për vepra të ndryshme penale.

Prokuroria Themelore në Gjilan, Gjatë 24 orëve me urdhër të Prokurorit është ndaluar një (1) person i dyshuar, në kohëzgjatje prej 48 orësh.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve tre (3) aktakuza kundër tre (3) personave për vepra të ndryshme penale.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Ndotja, degradimi ose shkatërrimi i mjedisit”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Trafikimi me njerëz”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS