Aktakuza të ngritura për mashtrim, vjedhje, kanosje e dhunë në familje

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur katër (4) aktakuza kundër pesë (5) personave.

Prokuroria Themelore Gjilan: Aktakuzat: Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur katër (4) aktakuza kundër pesë (5) personave, për këto vepra penale:

Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprat penale “Mashtrimi” dhe “Kanosja”, Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Dhuna në familje”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhja”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS