Aktakuza të ngritura për kanosje dhe vjedhje të rënda

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, ka ndaluar dy (2) persona për 48 orë, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një (1) personi si dhe, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave.

Prokuroria Themelore Gjilan
Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Me urdhër të prokurorit është ndaluar për 48 orë, një (1) person për shkak të veprës penale “Dhunimi”, si dhe një (1) person për shkak të veprës penale “Deklarimi i rrejshëm”.

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit (apo masat tjera):
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka parashtruar një (1) kërkesë ndaj një (1) personi, për shkak të dyshimit të bazuar se i njëjti ka kryer veprën penale “Deklarimi i rrejshëm”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për këto vepra penale:
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kanosja”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhje e Rëndë“./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS