Aktakuza të ngritura për falsifikim të parasë, posedim të armëve dhe vjedhje të shërbimeve

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve, ka ndaluar për 48 orë, një (1) person, ka parashtruar një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një (1) personi dhe ka ngritur tre (3) aktakuza kundër tre (3) personave për vepra të ndryshme penale.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër te prokurorit, një (1) person është ndaluar për 48 orë, për shkak të veprës penale “Dhuna ne familje”.

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit (apo masat tjera):
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka parashtruar një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Keqpërdorim i detyrës zyrtare“ dhe “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substanca psikotrope dhe analoge”.

Aktakuzat:

Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve ka ngritur tre (3) aktakuza kundër tre (3) personave, për këto vepra penale:

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për veprën penale “Falsifikimi i parasë”,

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për veprën penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”,

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS