Aktakuza të ngritura për falsifikim të dokumentit dhe posedim të paautorizuar të armëve

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ndaluar një (1) person dhe ka ngritur dy (2) aktakuza kundër tre (3) personave.

Prokuroria Themelore në Gjilan:

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit: Me urdhër të prokurorit është ndaluar një (1) person, për 48 orë, për shkak të veprave penale “Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm“ dhe “Mbajtja ne Pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.

Aktakuzat: Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër tre (3) personave, për shkak të veprave penale :

Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Falsifikimi i dokumentit”,

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS