Aktakuza për vjedhje, sulm dhe kontrabandim të mallrave

Gjilan – Prokuroria në Gjilan, ka ngritur shtatë (7) aktakuza, kundër shtatë (7) personave.

Prokuroria Themelore Gjilan:
Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit (apo masa tjera):
Departamenti për Krime të Rënda, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit, ndaj një (1) personi, me dyshimin se ka kryer veprën penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”.

Aktakuzat:
Prokuroria në Gjilan, ka ngritur shtatë (7) aktakuza, kundër shtatë (7) personave.
Departamenti për Krime të Rënda, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për veprën penale “Përdorimi i armës apo i mjetit të rrezikshëm”.
Ndërsa, Departamenti Përgjithshëm, ka ngritur këto aktakuza:
Tri (3) aktakuza kundër tre (3) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Sulmi” dhe
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kontrabandimi i mallrave”.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS