Uji Dea

Aksidente trafiku në Budrikë e Ulët dhe Viti

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Gjilan – Në rrugën “Budrikë e Ulët”, Zhegër ka ndodhë një vet aksident trafiku me lëndime ku i përfshirë ka qenë një automjeti udhëtarëve me targa vendore dhe me drejtues mashkull kosovar. Si pasojë e aksidentit, lëndime trupore kanë pësuar drejtuesi i automjetit si dhe tre pasagjerët. Të lënduarit pas tretmanit mjekësor lirohen për në shtëpi.

Edhe në rrugën Kllokot, Viti ka ndodhë një aksident trafiku me lëndime ku të përfshirë kanë qenë tri automjete të udhëtarëve me targa vendore dhe me drejtues meshkuj kosovarë.

Eco Higjiena

Si pasojë e aksidentit lëndime trupore ka pësuar njëri drejtues i automjetit dhe pas tretmanit mjekësor lirohet për në shtëpi njoftoi policia e Kosovës./rajonipress/