AKR s’dinë çfarë do të bëjë nëse AAK hyn në koalicion

Nënpresidentja e AKR-së, Mimoza Kusari – Lila, ka thënë se kjo parti si subjekt politik, pa parterët e koalicionit, Partinë e Drejtësisë dhe Partisë Social Demokrate, nuk ka vendim se a do të vazhdoj apo jo të jetë pjesë e Qeverisë së Kosovës në rast se hyn edhe AAK-ja.

“P.sh. nëse hyn në qeveri AAK-ja cilido të jetë roli i AKR-së si do të ndajnë resorët qeveritare? Besoj se në cilindo skenar do të duhej të ketë pajtim të të gjitha partive të cilat pajtohen për të bashkëqeverisur.

Por, AKR-ja, them edhe njëherë, ende nuk ka vendosur se a do të mbesë apo të dalë nga koalicioni me PDK-në”, ka thënë Kusari-Lila për “Epokën e Re”.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS