Mobi Casa

Agushi: Viti 2024 do të jetë viti i BNA-së, do ta ndryshojmë dhe do ta zhvillojmë Gjilanin me shumë projekte të nevojshme

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Ne si BNA për çdo ditë po rritemi me shumë qytetar të pa kënaqur me gjitha qeveritë komunale deri më tani, ata po shprehen se donë ndryshime edhe shumë normale se çdo qytetar prit ndryshim dhe dika të re, e të pa par deri më tani. BNA beson fuqishëm që këtë vit 2024 do të jetë viti i BNA për fuqizimin e saj me shumë njerëz të pa kënaqur deri më tani thotë kryetari i saj Isa Agushi.

Agushi mendon se me ardhjen e BNA në pushtet qytetarët e komunës së Gjilanit do ta kenë një qeverisje, që do ta qeverisim bashkë me qytetarë dhe shoqërinë civile të pa par deri më tani.

RCCOLA

“Bëjmë apel të gjithë atyre qytetarëve që mendojnë ndryshe dhe duan ndryshim ne të na bashkëngjiten që Gjilanin tonë ta ndryshojmë dhe ta zhvillojmë me shumë projekte të nevojshme për ne, prandaj ne jemi duke punuar fuqishëm që në vitin 2025 ta qeverisim Gjilanin me njerëzit ma profesional që i ka komuna jonë.
Është e domosdoshme që ta ngritni zërin tuaj dhe ta qeverisim vet veten e jo si deri më tani që çka ka thënë qendra këtu është bërë. Gjilani ka shumë e shumë intelektual, profesionistë të lamive të ndryshme që janë lan anash dhe heshtin, tek ne në BNA derën e keni të hapur, ejani të bashkë qeverisim të nderuar intelektual dhe profesionistë se ndryshimin ne e bëjmë së bashku” ka thënë Agushi./rajonipress/