UBT

Agushi: S`ka kurrfarë progresi në Gjilan, jemi totalisht në kolaps ekonomik

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Gjilan – Gjilani ka mbet qysh ka qenë edhe me qeverisjen e kaluar, s`ka kurrfarë progresi dhe është totalisht në kolaps ekonomik, asnjë projekt nuk po e shohim serioz. Kam prit shumë nga ky ndryshim politik që ndodhi para disa viteve, por mjerisht nuk po e shohim asnjë dritë në tunel thotë Isa Agushi kryetar i BNA.

Besoj fuqishëm se me ardhjen e BNA-së në qeverisje komunale kanë me ndryshue këto politika të klaneve dhe grupeve të interesit.

Mobi Casa

BNA premton para qytetarëve që do të qeveris me profesionistët ma të mirë që ka Gjilani, ky është synimi ynë ku dhe to të jemi transparent 100% para qytetarëve dhe do ta ndryshojmë Gjilanin dhe fshatrat e saj së bashku me qytetarët.

Deri më tani i kemi provuar të gjitha subjektet politike që ishin në pushtet për 25 vite tani është koha për ndryshim në 2025!