UBT

Agushi: Në Gjilan gjithçka është e ngulfatur dhe e paralizuar

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Gjilan – Unë besoj fuqishëm që BNA-ja do ta marr qeverisjen e Gjilanit sepse nuk ka alternativ tjetër për të zgjedhur, sepse qytetarët e Gjilanit i kanë provuar dhe janë bindë mjaftueshëm se çfarë të mire i kanë sjellë qytetarëve deri më tani thotë Isa Agushi.

Isa Agushi nga BNA thotë se në realitet neve nuk na kanë provuar amo duhet bërë ndryshimin me çdo kusht që këta tani dhe ata që ishin duhet me i dërgua në shtëpi dhe ne do ju japim shembuj si duhet qeverisur një komunë që mjerisht kemi mbetur të fundit në nivel vendi nga investimet kapitale.

Uji Dea

“Ne jemi të gatshëm ta marrim qeverisjen e paparë ndonjëherë në komunën tonë dhe besojmë do të jemi model në nivel vendi si duhet punuar dhe si duhet zhvilluar një komunë e ngulfatur dhe e pa zhvilluar deri më tani. BNA-ja bën apel tek qytetarët e komunës së Gjilanit ejani dhe ta qeverisim Gjilanin me duar të pastërta pa klane dhe grupe të interesit, por bashkë me njerëzit më të aftë që ka komuna jonë” tha Agushi./rajonipress/