Agushi me akuza të rënda për deputetët e Anamoravës: Besoj që qytetarët do t`i ndëshkojnë në zgjedhjet e ardhshme

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Ata asnjëherë nuk e ngrisin zërin dhe kurrë nuk i dëgjojmë duke folur për Anamoravë saktësisht për Gjilanin thotë Isa Agushi nga BNA.

Eco Higjiena

Isa Agushi thotë se sa i përket deputetëve të Anamoravës absolutisht nuk jemi të kënaqur.
“Sepse ata nuk po ju shërbejnë qytetarëve të Anamoravës, veç për subjektet e tyre dhe interesa personale, këtë e kemi pa të gjithë deri më tani. Ata asnjëherë nuk e ngrisin zërin dhe kurrë nuk i dëgjojmë duke folur për Anamoraveë, saktësisht për Gjilanin. Besoj që qytetarë do t`i ndëshkojnë në zgjedhjet e ardhshme. Deputetët duhen të jen zëri i qytetarëve dhe të brengosen për ta sepse e ka marr besimin prej tyre” tha Agushi./rajonipress/