UBT

Agushi: Askujt nga komuna nuk i interesojnë deponitë ilegale, gjendja është e mjerueshme

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Gjilan – Absolut askujt nga komuna nuk i interesojnë për deponit ilegale gjithandej, ata flasin për megalo projekte, a në realitet pastërtia dhe deponit ilegale janë në gjendje të mjerueshme, qyteti dhe fshatrat nuk po pastrohen dhe kjo po ndikon në ndotje të ambientit thotë Isa Agushi.

Agushi thotë se është e pakuptueshme heshtja e inspeksionit komunal dhe atyre të shërbimeve publike, sepse gjendja është e rëndë në teren.

KKVITI

“Lumi i fshatit Zhegër është i stërmbushur me mbeturina të lloj llojshme, mjerim është ai lum ku edhe kanalizimet e fshatit derdhen aty” shprehet Agushi./rajonipress/