UBT

Agushi: Albin Kurti nuk mbahet në mend për ndonjë projekt të rëndësishëm në Anamoravë

/ 2 minuta lexim
Mobi Casa

Gjilan – Albin Kurti ja ka fillue fushatës zgjedhore se janë ofrue zgjedhjet afër, ndërsa nuk mundemi me mbajtë mend ndonjë projekt që e ka fillue dhe e ka përfundue thotë Isa Agushi.

Autostrada e Gjilanit ka mbetur e harruar, stadiumi i qytetit gjithashtu, palestra sportive në Zhegër, impianti i ujërave të zeza askund, hyrje daljet e Gjilanit mjerim me një fjalë projektet kapitale në Anamoravë kanë mbetur si në të kaluarën, për këto 3 vite e më shumë ai u morë me veriun e vendit dhe me bisedue, kurse ekonomia e vendit është në kolaps, nuk po mundem ta kuptoj se çka është ka ndodhë kur për çdo dit thirren që i kanë rrit të hyrat në buxhetin e shteti e në anën tjetër jemi akoma si para tri viteve dhe nuk ka asnjë ndryshim që e pamë deri më tani. Kjo qeveri për qytetarë e vendit ishte shpresa e fundit por mjerisht e njëjta si ato të tjerat që kanë qeveris me vendin.

Uji Dea

Duhet mirë të mendohet kujt tani e tutje t`i ipet besimi qytetar edhe pse nuk kemi çka me zgjedhë se të gjithë i provuam dhe i pamë.

Shpresë e fundit e Anamoraves është Bashkimi Për Ndryshim Anamorava. Ftoj qytetarët e Anamoraves të na bashkëngjiten për ta bërë ndryshimin në komunat tona e sidomos në Gjilan!