Afera e EULEX-it kalon kufijtë e Kosovës

​Niveli më i lartë i BE-së menaxhon krizën që ka prekur misionin e saj në Kosovë, shkruan sot Koha Ditore.

Përderisa zyrtarisht në BE pohojnë se “i marrin shumë seriozisht akuzat për korrupsion në EULEX” dhe se “që nga viti 2013 po vazhdojnë hetimet”, pjesë e strategjisë mbrojtëse duket të jetë akuza ndaj prokurores Maria Bamieh se “ajo është një grua e frustruar që po hakmerret për shkak se nuk i është vazhduar kontrata”.

Por gazetarët e shumtë në Bruksel kanë insistuar që të sqarohet se pse vetëm ajo është suspenduar.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS