“ADA GAS” me këmbë në tokë, zbret dhe normalizon të gjitha produktet e saja

Gjilan – Në kohen kur nga disa biznesmenë çdo produkt plasohet në treg me rritje, me vend e pa vend… “ADA GAS” me këmbë në tokë ka shkruar avokati i njohur kosovar Hamdi Jashari.

“ADA GAS” edhe kësaj radhe është treguar e përgjegjshme dhe korrekte me konsumatorët.

Kjo kompani tashmë ka stabilizuar çmimet e naftës dhe të produkteve tjera dhe mbetet lider në tregun e Anamoravës dhe më gjerë.

për ta vërtetuar këtë besim dhe seriozitet të kësaj kompanie avokati i njohur kosovar Hamdi Jashari ka shkruar:”Në kohen kur nga disa biznesmenë çdo produkt plasohet në treg me rritje, me vend e pa vend… “ADA GAS” me këmbë në tokë”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS