Hidromorava

Abbott: Zhgënjyese mosarritja e marrëveshjes për targat – Kosova dhe Serbia të shmangin veprimet që çojnë në tension e përshkallëzim

/ 1 minutë lexim

Ambasadori britanik në Kosovë, Nicholas Abbott, e ka quajtur zhgënjyese mosarritjen e një marrëveshjeje për targat në Bruksel.

Në një shkrim në llogarinë e tij në Facebook, ai u shpreh se situata aktuale paraqet rrezik për sigurinë dhe jetesën e njerëzve të thjeshtë në Kosovë dhe shpërqendron misionin e Qeverisë për përmirësimin e jetës së tyre.

Eco Higjiena

Tutje tha se të gjitha palët duhet të shmangin veprimet që mund të çojnë në një përshkallëzim të tensionit ose të shkaktojnë kërcënime për sigurinë.

“Është e nevojshme që menjëherë të bëhet përparim për t’u arritur një marrëveshje për normalizim, që do t’i bënte të panevojshme mosmarrëveshjet rreth çështjeve të tilla si targat”, ka shkruar Abbott./Telegrafi/