AAK-PSD: Nga tubimi më Gjilan, e kuptuam si do të jetë rezultati i 6 tetorit

Gjilan – Gjilani është përcaktues i fituesit të zgjedhjeve nacionale, jo veç njëherë, por gjithnjë ka ndodh kështu. Sot, Gjilani i konfirmojë kryeministrit Haradinaj dhe koalicionit AAK-PSD, fitoren në zgjedhjet e 6 tetorit të këtij viti. Anamorava nuk do të lejojë që Kosova të mbetet në dorën e atyre që të ardhmen tonë e nxjerrin në tavolina negociatash, ashtu siç edhe e kishin filluar.

Gjilani sot dëshmoi se është rreshtuar përkrah konceptit për 100% shtet, për barazi, për mirëqenie, dhe për zhvillim ekonomik e arsim cilësor.

Këtë e siguron koalicioni AAK-PSD, ndërsa garancë për këtë është lideri që mbanë fjalë e nuk lëkundet në qëndrime, Ramush Haradinaj. Kandidatët për deputetë nga Gjilani; Rexhep Kadriu, Ahmet Isufi, Magbule Shkodra, Bajram Hasani, dhe Besa Baftiu, do të jenë zëri ynë në institucionet e reja të Republikës së Kosovës, janë njerëzit në të cilët Gjilani beson, dhe janë garantuesit e zhvillimit dhe përparimit të qytetit tonë. Ajo që ka bërë qeveria Haradinaj për Gjilanin përgjatë dy viteve, është shumëfishi i asaj çka të tjerët kanë bërë për dy degada thuajse. Nuk ekziston projekt nga Gjilani të cilit I ka thënë jo kryeministri Haradinaj. Është hera e parë që Gjilani është 100% në vëmendjen e pushtetit qendror. Gjilani ka ndryshua, dhe kjo përjetohet çdo ditë, sepse investimet që janë bërë në Gjilan, kanë zgjidhë shumë problem të grumbulluara me vite të tëra. Zyra për Informim e Shtabit Zgjedhor AAK-PSD.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS