AAK në Gjilan me kryesi të re

Gjilan – Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Dega në Gjilan sot ka mbledhur Këshillin e Përgjithshëm i cili ka zgjedhur kryesinë e re të AAK-së në Gjilan. AAK sot ka zgjedhur Nënkryetarët, Sekretarët dhe Kryesinë. Si asnjëherë më parë, AAK në Gjilan është më shumë se kurrë e përgatitur për të marrë përgjegjësi të reja, garantuese për këtë janë kuadrot e shumta që i janë bashkuar AAK-së së fundmi dhe nga sot janë pjesë e strukturave udhëheqëse, në të gjitha nivelet e organizimit.

AAK mbetet alternativa e vetme për qeverisje efikase e korrekte, të drejtë e transparente, me një program zhvillimor e me njerëz të përgjegjshëm.

AAK është subjekt politik i hapur për të gjithë ata që duan dhe kanë ide për ndryshimin e Gjilanit dhe mbarë Kosovës.

Nga sot, AAK do të jetë skaneri më i mirë dhe më serioz i pushtetit në Gjilan.
AAK asnjëherë nuk ka qenë pengesë për punët që janë të interes të qytetarëve, sikurse ka qenë dhe do të jetë e pakompromis për secilën temë që dëmton interesat e Komunës së Gjilanit dhe të qytetarëve të saj.

Kjo është kryesia e re e AAK-së, Dega në Gjilan:
Nazim GAGICA – Kryetar
Selami XHEMAILI – Nënkryetar
Mimoza MUJI – Nënkryetare
Muhamet KASTRATI – Nënkryetar
Naim MUSTAFA – Nënkryetar
Ardian AZEMI – Sekretar i Përgjithshëm
Arlind Vokshi – Sekretar Organizativ
Demir DEMIRI – Sekretar Ekzekutiv
Fadil GASHI – Anëtar i Kryesisë
Xhevat BEKTESHI – Anëtar i Kryesisë
Vlora SYLEJMANI – Anëtare e Kryesisë
Xhevat DEMIRI – Anëtar i Kryesisë
Vedat BEQIRI – Anëtar i Kryesisë
Arbesa SHEHU – Anëtare e Kryesisë
Artan DËRMAKU – Anëtar i Kryesisë
Kushtrim QAMILI – Anëtar i Kryesisë
Diana HURUGLICA – Anëtare e Kryesisë
Sallah SHERIFI – Anëtar i Kryesisë
Veton UKA – Anëtar i Kryesisë
Arbnora DËRMAKU – Anëtare e Kryesisë
Burhan ARIFI – Anëtar i Kryesisë
Izeir HYDA – Anëtar i Kryesisë
Mimoza XHAQKAJ – Anëtare e Kryesisë
Arlind VOKSHI – Anëtar i Kryesisë
Lulzim ZYMBERI – Anëtar i Kryesisë
Fazile RAMADANI – Anëtare e Kryesisë
Pajazit MUJA – Anëtar i Kryesisë
Fitore ISUFI – Anëtare e Kryesisë
Flakron ISMAJLI – Anëtar i Kryesisë
Elhami KRYEZIU – Anëtar i Kryesisë
Eronita QERIMI – Anëtare e Kryesisë
Dardan REXHEPI – Anëtar i Kryesisë
Erudit BAJRAMI – Anëtar i Kryesisë
Arta ZYMBERI – Anëtare e Kryesisë
Egzon LIMANI – Anëtar i Kryesisë
Shaqir ISUFI – Anëtar i Kryesisë
Drita MAKSUTI – Anëtare e Kryesisë
Ilmi MUSTAFA – Anëtar i Kryesisë
Ismet HYSENI – Anëtar i Kryesisë
Ridvan HOXHA – Anëtar i Kryesisë
Hana REXHEPI – Anëtare e Kryesisë
Fatmire Surdulli – Anëtare e Kryesisë
Mevlude EMINI – Anëtare e Kryesisë
Nehat Rexhepi – Anëtare e Kryesisë
Leonard MUSLIU – Anëtar i Kryesisë
Burim MUJI – Anëtar i Kryesisë
Filiz ISUFI – Anëtare e Kryesisë

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS