RCCOLA

AAK demanton Alban Hysenin, kontrollimi i nxënësve nisi në vitin 2020

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Nëse nuk kanë pasur projekt e premtim tjetër të rëndësishëm, atëherë po e demantojmë lajmin se ky proces ka nis në vitin 2020, dmth me ia ba qejfin kryetarit! Jo kryetar, ky proces ka fillu në vitin 2020, jo sot. Është në interes tuajin dhe të Gjilanit që me i pa vendimet e punët që janë kry moti, në mënyrë që mos me dal ju qesharak para qytetarëve ka shkruar Ardian Azemi sekretar në AAK.

Postimi i plotë:

Nëse kontrolli sistematik i nxënësve të Gjilanit paska qenë ndër premtimet më të rëndësishme të kryetarit të Gjilanit, atëherë çka ti themi ish-drejtorit të Arsimit, sot kryetar i Aleancës në Gjilan i cili në vitin 2020 e ka realizu këtë foto por ama si projekt pati nis shumë më parë?

Uji Dea

Nëse nuk kanë pasur projekt e premtim tjetër të rëndësishëm, atëherë po e demantojmë lajmin se ky proces ka nis në vitin 2020, dmth me ia ba qejfin kryetarit!

Jo kryetar, ky proces ka fillu në vitin 2020, jo sot. Është në interes tuajin dhe të Gjilanit që me i pa vendimet e punët që janë kry moti, në mënyrë që mos me dal ju qesharak para qytetarëve!