Fundamenti

A ndikon djathi në humbjen apo shtimin e peshës?

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Djathi është ndër ushqimet më të përdorura me shekuj te njerëzimi, si dhe ka një mori përfitimesh shëndetësore.

Djathi ka ngarkesa të yndyrave natyrore që mund të çojnë në shtimin e peshës.

Disa lloje të djathërave kanë përmbajtje të ulët yndyre e cila është e dobishme për të mbajtur peshën e trupit të ekuilibruar.

Mobi Casa

Por, kjo gjithashtu ndihmon për të fituar peshën e trupit, peshën e muskujve dhe densitetin e kockave.

Djathi përmban yndyrë, kalcium, proteina, vitamina dhe minerale që i bën muskujt dhe kockat e forta së bashku me një metabolizëm të balancuar.