ARKATANA

A është e rastësishme apo e qëllimshme ngarendje e shkrimeve në rrjetet sociale për përcaktimin fetar të shqiptarëve ?!

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Nga Shefik Sadiku – Shkrimet e shumta në facebook për çështje fetare kohëve të fundit, janë për të dyshuar në sinqeritetin e tyre!

Mobi Casa

1.Pse kaq shumë shkrime për besimet fetare të shqiptare ?
2.Pse kjo urgjencë ?
3.A nuk ka çështje më të rëndësishme për shqiptarët aktualisht se sa besimi i tyre ?

  1. I sigurt jam se aktualisht shqiptarët nuk rrezikohen as nga Jezusi, as nga Muhamedi.
  2. Dikush, jashtë, shqiptarëve po rri kujdestar që kjo temë të mos zbres nga top agjenda.
  3. Shqiptarët nuk duhet lejuar të merren me agjenda që të tjerët hartojnë për ta.
  4. Shqiptarët kanë 1001 tema me të cilat duhet të merren aktualisht, besimi është krejt çështje personale.
  5. Shqiptarë të devotshëm mos lejoni që të bëhemi pacientë në tavolinat kirurgjike të të tjerëve.
  6. Është momenti që shqiptarët të fokusohen dhe rreshtohen kah zgjidhja e përhershme e çështjes shqiptare, jo e përcaktimit të tyre fetar.
  7. Çdo shqiptar i sinqertë ka obligim kombëtar t’i injorojë dhe denigrojë shkrimet rreth fesë së shqiptarëve.