30 të rinj kamenicas pjesë e aktivitetit “Touch a truck”

Kamenicë – Zyrtari për Rini Meriton Ramabaja ka marrë pjesë në organizimin “Touch a truck”, bashkë më 30 të rinjë nga tri komunitetet.

Në këtë aktivitet që kishte për qëllim informimin e të rinjëve nga të tri komunitetet, rreth pajisjeve të KFOR-it, Policisë së Kosovës, FSK-së, Zjarrfikësve dhe Emergjencës, morën pjesë të gjithë këta akterë të përmendur.

Ky organizim u bë i mundur nga Komuna e Kamenicës në bashkëpunim me OSCE.
Meriton Ramabaja tha se është shumë e rëndësishme të organizohen aktivitete të tilla informuese dhe me diversitet të etnive që jetojnë në Kamenicë./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS